We are thrilled to announce that our agenda is now available below. With over 100 sessions offered at the FME UC, there are plenty of learning opportunities on technical and business development topics across all industries and data types. You’ll learn from Safe experts, customers, and our partners. Please be advised the agenda is subject to change and can be found below.

Filter by
All Days
Wednesday
Thursday
Friday

Wed, August 24

8:00am - 9:00am  PDT (1hr)
Breakfast & Networking
9:00am - 9:30am  PDT (30min)
Founders Welcome Keynote
Don Murray
Co-Founder
Safe Softwarespeaker
Dale Lutz
Co-Founder
Safe Softwarespeaker
9:30am - 10:30am  PDT (1hr)
Guest Keynote: Leadership: Becoming a Difference Maker
Rick Hansen
VIP Keynote Speaker
Rick Hansen Foundationspeaker
11:00am - 11:40am  PDT (40min)
Founders Keynote: New Horizons at the Peak of Data Integration
Don Murray
Co-Founder
Safe Softwarespeaker
Dale Lutz
Co-Founder
Safe Softwarespeaker
11:40am - 12:30pm  PDT (50min)
Guest Keynote: The Danger of Dirty Data!
Susan Walsh
VIP Keynote Speaker
The Classification Guruspeaker
12:30pm - 1:30pm  PDT (1hr)
Lunch
12:30pm - 4:30pm  PDT (4hr)
Basecamp Open (Tech Support, Industry Solutions, Customer Testimonials & UX Booth)
1:30pm - 1:55pm  PDT (25min)
Producing Apple IMDF Datasets with FME
Benjamin Quest
Technical Sales
con terra GmbHspeaker
1:30pm - 1:55pm  PDT (25min)
Application Integration: A Key Component of YOUR Digital Transformation
Todd Lewis
Founder & CEO
Spatial DNA Informatics Inc.speaker
1:30pm - 1:42pm  PDT (12min)
Working with Partners' CRM Data
Kailin Opaleychuk
Technical Support Specialist I, FME Desktop
Safe Softwarespeaker
Kezia Yu
Technical Support Specialist I, FME Server
Safe Softwarespeaker
10